Over jou

Hé JIJ DAAR …

Sta je er soms alleen voor in het leven?

Voel je je afgewezen, moe en eenzaam?

Ben je depressief en zie je het soms echt niet meer zitten?

Of …

Ervaar je blokkades en weet je niet precies waar het aan ligt?

Wil jij je belemmeringen aanpakken, zodat je verder groeit op een gezonde manier?

Ik help je te ontdekken wat de dieperliggende oorzaken zijn. Door te luisteren naar jouw verhaal benoemen we de pijnpunten. Totdat we samen helder krijgen wat jou dwars zit en brengen we alle gevoelens bij GOD, zodat er meer ruimte vrijkomt in jouw hart.

Durf de uitdaging aan!

Heb jij écht het lef om jezelf te confronteren met … JEZELF? Dan stellen we een plan van aanpak op. Ik help je jouw oude, foute manier van denken overboord te gooien. Ik wil jou inspireren met nieuwe, gezonde gedachtes, zodat je goede gewoontes gaat ontwikkelen. Samen met GOD kun je elk probleem overwinnen. Absoluut!

Je bent het waard!

Gun jezelf de tijd en de aandacht, die je nodig hebt om tot de kern van het probleem te komen. Pak het aan, zodat je geen slachtoffer meer bent van het verleden. Neem de regie in handen en ervaar zelf dat je uit elke situatie kan komen, als meer dan overwinnaar. Echt waar! Als ik het kan, kan jij het ook! Zeker weten! De keuze is NU aan jou!

Want Ik weet, welke gedachten Ik over u koester, luidt het woord des Heren, gedachten van vrede en niet van onheil, om u een hoopvolle toekomst te geven. Dan zult gij Mij aanroepen en heengaan en tot Mij bidden, en Ik zal naar u horen; dan zult gij Mij zoeken en vinden, wanneer gij naar Mij vraagt met uw ganse hart.

Jeremia 29:11

Let's connect!

Ben je geïnteresseerd in mijn verhaal?
Neem contact met me op voor een persoonlijk gesprek of volg mij op Social Media.