Coach VICTORY

Durf te dromen!

Wil je weten waarvoor jij leeft?

Wil je ontdekken welke talenten en gaven in jou verborgen zitten?

Kortom: Ben je benieuwd wat er (nog) voor je ligt? En wil je dan wandelen in jouw bestemming en jouw doel in het leven bereiken? Geef jezelf de ruimte om te ontdekken wat jouw dromen zijn.

Wat een geweldig uitzicht!

Je bent onderweg naar jouw toekomst. Leef daarom in het NU. Laat het verleden achter je. Wat gebeurd is, is gebeurd. Daar kun je toch niets meer aan veranderen. Wel de manier waarop je ermee omgaat. Dus gooi alle ballast weg. Kies ervoor om verder te leven. En geniet!

Confronteren is lef tonen!

Durf de confrontatie aan met jezelf. Benoem het. Leg de vinger op de pijnplek. En laat het dan los. Niet koesteren maar vergeven en loslaten! Zodat je werkelijk vrij komt van pijn, teleurstelling en verdriet. Van angst en vrees, van twijfel en onzekerheid. Laat alle negativiteit gaan en schudt het voorgoed van je af. Zorg ervoor dat het niet aan je blijft kleven. Datzelfde geldt voor giftige relaties. Mensen die een verkeerde invloed op je hebben, kun je beter ver achter je laten.

Coaching

Ik loop graag een stukje met je mee op jouw ontdekkingsreis. Om jou te helpen verder te komen in het Leven. Aan jou de keuze!

Missie en visie

Mijn missie is jou te inspireren, enthousiasmeren en activeren om jezelf beter te leren kennen. Mijn verlangen is jou te helpen de vrijheid te ervaren en het beste uit jezelf te halen. Dit doe ik door het aanbieden van counseling en coaching vanuit de visie dat ieder mens gemaakt is om te schitteren.

En Ik zal u geven schatten die in het duister zijn, verborgen rijkdommen, opdat u zult weten dat Ik de HEERE ben, Die u bij uw naam roept, de God van Israël.

GODS Belofte | Jesaja 45 : 3

Werken met mij is kiezen voor

  • Professionaliteit en betrouwbaarheid;
  • Een persoonlijke, doelgerichte en praktische aanpak van werken;
  • Coaching waarin je zelf actief aan de slag gaat met je doelen;
  • Werken vanuit geloof en vertrouwen. 

TIP

Laat alles wat je meemaakt, niet voor niets zijn. Leer van je ervaringen en deel het. Geef jouw verhaal door, zodat een ander erdoor geïnspireerd wordt, de juiste keuze te maken in zijn of haar leven.

ABRAZO

9 oktober 2021 | In deze aflevering van Abrazo een heel speciale gast: Cathy Luhulima! “In haar jeugd was ze ontzettend rebels en heeft zowat alles gedaan wat GOD verboden heeft. Met alle gevolgen van dien. Ja, zelfs bijna tot de dood. Maar getrokken door Zijn Liefde, werd ze gered en leerde ze heel bewust te kiezen voor het Leven.. ondanks veel stormen en verlies ervaart ze nu de innerlijke Rust, waar ze graag van uitdeelt.”

Let's connect!

Ben je geïnteresseerd in mijn verhaal?
Neem contact met me op voor een persoonlijk gesprek of volg mij op Social Media.