Contact

Heb je een vraag? Zoek je een coach?

Neem gerust contact met mij op of vul onderstaand formulier in:

Mobiel

06 3831 3264
Neem ik niet meteen op? Stuur dan een bericht via WhatsApp. Gebruik hiervoor de icoon rechtsonder.

Bezoekadres

Coach VICTORY | Cathy Luhulima Lichtenberg | Tamarindeplein 9 | 4142 WG LEERDAM

 

1 + 6 =

Gastenboek

Laat alles wat je meemaakt, niet voor niets zijn. Leer van je ervaringen en deel het met een ander. Geef jouw mening door. Om te inspireren, te motiveren of om gewoon nieuwsgierig te maken. Noteer je jouw naam er dan even bij?

Uiteraard wil ik zelf ook blijven leren en hoor graag jouw feedback. Bedankt voor je TIPS en/of TOPS.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
11 berichten.
Sharon Paais schreef op 15 maart 2023
Ik heb het als heel fijn ervaren. Elke week een goed gesprek van minimaal een uur hebben bij mij veel veranderingen teweeg gebracht. Door middel van een werkboekje en vragen over en weer krijg je meer duidelijkheid waar sta je en waar wil je naartoe. Het geeft mij veel ruimte en rust. En ben makkelijker geworden met wat was, en wat er wel is, is mooi meegenomen. Leren dingen echt los te laten en gaan voor andere dingen. Veranderingen zijn soms lastig, maar met een goede coach zoals Cathy Luhulima (tante Kit) kom je echt een eind verder. En mocht je op zoek zijn?, kan ik je haar zeker aanbevelen.
Beheerdersantwoord van: admin
Lieve Sharon, Ik ben super trots op jou! Dank je wel voor je vertrouwen en je positieve instelling om aan jezelf te willen werken. Je bent een prachtmens met een mooi hart. Jouw verhaal is zeker de moeite waard om naar te luisteren. En ik ben God dankbaar dat ik jou mag zien groeien en bloeien. Blijf veel vrucht dragen voor Gods Koninkrijk. Veel Liefs. You are Blessed to be a Blessing!
susan schreef op 31 juli 2022
Hallo lieve Kit, Heel veel succes met wat je aan het doen bent; vooral het intervieuw met Abraza vond ik erg goed en open. Vroeger spijbelden we altijd samen en dan kwamen die strafregels er weer aan.....het zou zo leuk zijn als die autoritaire, arrogante directeur van toen, jou nu zou kunnen zien, zien, dat je toch je plek hebt gevonden. Nooit gedacht, maar toch gekregen. Kit, ik ben apetrots op je! Veel liefs, Susan.
Bernadette schreef op 3 oktober 2021
Lieve Cathy. Het heeft even geduurd, maar ik heb je site doorgelezen. Het ziet er goed uit en je woorden zijn inspirerend. Goed gedaan en alle succes. May you be God's light as you guide people with your calm, insightful, loving and inspirational and faithful character. 🙏
Francine Harmusial schreef op 25 september 2021
Lieve Cath, wat een mooie website heb je. Het is zo compleet, wie en wat je bent, de drie-enige God als De Grootste Factor in je leven. Een indrukwekkende getuigenis van Gods Liefde, Trouw, en Goedertierenheid. Je heldere presentatie over Total Balance. Je inspirerende en uitnodigende uitdaging naar anderen toe. Sjapoo, Cath. Trots op je. Bid je veel succes en zegen toe in je bediening. Tot eer en glorie van onze Heer.
admin schreef op 6 september 2021
Bericht van Mandy (overgenomen van FB): Wat ziet je website er mooi uit en wat een aansprekende teksten! Het nodigt uit en weerspiegelt echt wie jij bent (en wie God is) knap gedaan!
Betty schreef op 27 augustus 2021
Mooi Cathy je website! Zo helemaal passend bij wie je bent. Heel veel zegen voor jouw coachpraktijk toegewenst! Be blessed.
Jenn schreef op 23 augustus 2021
De site ziet er mooi uit Cathy.. de inleiding vind ik erg mooi, goed opgebouwd. Ik wens je heel veel succes 😘
Jose Voets schreef op 8 augustus 2021
Lieverd ik wens je ontzettend veel succes toe
Ben schreef op 6 augustus 2021
Website is Mooi van opzet zoals je het wilt hebben. Verder no comments .... Ik kan je alleen maar zeggen: "GO FOR IT!" .... God Bless you Cathy.
Sharon schreef op 5 augustus 2021
Nooit opgegeven en altijd door gegaan, no matter what!! Altijd positief en vol vertrouwen op Vader God. En dan komt dit op uw pad, is toch fantastisch!! Dit is nou werkelijk waar een baan, op uw lijf geschreven. Uw website is fantastisch echt prachtig. Succes met het coachen van alle kostbare zielen xxx veel liefs Sharon
Mok schreef op 5 augustus 2021
Gefeliciteerd met je mooie website Cathy!